Kirjaudu

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuuksissa ja loistavista tarjouksista!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Lorella Oy:n verkkokaupasta osoitteesta www.lorella.fi. Halutessasi voit tehdä myös tilauksen puhelimitse p. 09-6943833 tai sähköpostilla lorella@lorella.fi

Puhelimitse tehdyt tilaukset tulee tehdä arkipäivänä kello 10.00-16.30 välisenä aikana.

Lähetämme automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostilla asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Verkkokauppa ei takaa, että kaikkia tuotteita on sillä hetkellä saatavilla. Jos asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole saatavilla, olemme yhteydessä asiakkaaseen.

Huomioithan, että tuotteiden alennukset voivat olla erillaiset verkkokaupassa kuin myymälöissä!

Maksaminen

Verkkokaupassa tilaus maksetaan ennen tuotteen toimittamista.

Verkkomaksu

Voit maksaa ostoksesi näiden verkkopankkien kautta:

 • Nordea
 • OP - Pohjola
 • Danske Bank
 • Tapiola
 • S - Pankki
 • Ålandsbanken
 • Paikallisosuuspankit
 • Säästöpankit
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • Nooa

Asiakas siirtyy verkkokaupastamme ensin maksuvalintasivullemme, jossa näkyvät pankkien ja luottokunnan painikkeet. Sieltä asiakas voi valita oman pankkinsa, jonka jälkeen asiakas ohjataan kirjautumaan omaan verkkopankkiinsa hyväksymään kyseinen maksu. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Muut maksutavat

 • Visa
 • Visa Electronic

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lorella Oy toimii ainoastaan
tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Voit myös maksaa ostoksesi Lorella-tilillä.

Voit olla yhteydessä Lorella-tiliin liittyvissä asioissa numeroon(09) 694 3833 arkisin ma-pe klo 09.00-16.30 tai lorella@lorella.fi

Voit täyttää Lorella-tili hakemuksen tästä!

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydäthttps://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydäthttps://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Toimitus

Toimitusaika on 3-10 arkipäivää. Lorella Oy ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksessa.

Toimitustavat

Toimitustapoja on neljä

1. Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä 7 €

2. Nouto Lorellan myymälästä 0 €

3. Postin Kotiinkuljetus 15 €

4. Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7 €

Yli 60 € ostokseen ilmainen toimitus ( ei koske Postin kotiinkuljetuksia)!

Huomioithan, kun valitset Nouto myymälästä tuotteet eivät ole heti noudettavissa vaan asiakas saa viestin, kun tuotteet voi hakea. Asiakkaalle lähteteään tekstiviesti, kun paketti on haettavissa valitsemastaan myymälästä.

Jos noudat tuotteen myymälästä, voit valita myymälöistä Helsinki, Lahti tai Tampere.
Tilaukset toimittaa Posti Oyj tai Matkahuolto.
Toimituskulut veloitetaan tilauksen yhteydessä.

Postin kotiinkuljetus

Mikäli et halua noutaa pakettia postista, voit valita toimitustavaksi myös Postin kotiinkuljetus -palvelun. Suurissa kaupungeissa Posti toimittaa tuotteet kotiisi arkipäivinä klo 9 - 21 välillä, muille alueille klo 9 - 14.

Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse (soitto tai tekstiviesti). Tällöin sinun tulee antaa tilaajatietoihin puhelinnumero, josta sinut tavoittaa päivisin.

Tätä Postin kotiinkuljetuspalvelua ei tarjota postinumeroalueilla 22710 - 22950 sekä Suomenlinna 00190.

Palauttaminen

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 14 päivän palautusaika alkaa, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikelpoisia tuotteita (tuotelaput tulee olla kiinni tuotteessa, ei riitä että tuote- ja hintalaput lähetään irrallisina takaisin). Posti- ja käsittelykuluja ei palauteta takaisin.

Voit myös palauttaa tuotteen johonkin myymälöistämme. Ota mukaasi tilausvahvistus tai muu tosite, josta ilmenee alkuperäisen kaupan maksutapa.
Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi kahden viikon sisällä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja lähetä se palautettavien tuotteiden mukana palautusosoitteeseen. Palautus on veloitukseton.

Jos palautat myymälään tilatun tilauksen Postilla tai Matkahuollolla palautuksesta veloitetaan postimaksu 7€ (koskee vain alle 60€ ostoksia)


Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä osoitteeseen lorella@lorella.fi tai puh. (09) 6943833 (ma-pe 9.00–16.30). Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Voit myös vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai toiseen tuotteeseen. Voit vaihtaa tuotteen yhden kerran veloituksetta/tilaus (Ei koske kotiinkuljetuksia). Tilauksen toiseta vaihdosta perimme Posti/Käsittelykulun 7 €.

Noutamattoman paketin palautuksesta veloitamme 14 € Posti/käsittelykulun.

Tilauksen peruuttamisesta ennen kuin tilaus on lähetetty perimme käsittelykulun 7 €.

Palautusosoite

Palautusnumero (Postille 604015) (Matkahuollolle 9532234) (kirjoitetaan palautus paketin päälle)
Lorella Oy/Verkkokauppa asiakaspalautus
Olavinkatu 2
00100 Helsinki

Mikäli teillä on kysyttävää vaihtoihin tai palautuksiin liittyvissä asioissa, voitte olla yhteydessä numeroon

Puh. (09) 6943833 (ma-pe 9.00–16.30) tai lorella@lorella.fi
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuoja

Lorella Oy:n sivustolla seurataan yleisellä tasolla sivuston kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tilastotietoja. Henkilötietoja kerätään vain erikseen ilmoitettaessa ja ostojen yhteydessä. Lorella Oy menettelee sivustolla kerättävien tietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä Suomen lakien edellyttämällä tavalla.